Засулля

28 вересня  день села  відзначало  село Засулля, село, що славиться своїми історичними традиціями, талановитими, завзятими і щирими людьми, є ще й адміністративним центром однієї з найбільших об’єднаних громад в Україні.

ззззз
Річницю заснування села святкували разом з 10-и річчям створення ансамблю ложкарів. Творчий і креативний керівник Юрій Тесленко на власному ентузіазмі зумів створити колектив, що став, без перебільшення, візитівкою громади. Лунали теплі слова привітань на адресу колективу, а у відповідь дівчата подарували  незабутні виступи.

Ложкарі
На свято завітали делегації зі старостатів, сусіди з Чорнухинської ОТГ разом з привітаннями голови привезли й музичні вітання.

Теплі слова привітань    засульчанам, мешканцям  гарного козацького села,  прозвучали і з вуст голови районної ради Григорія Угляниці, який разом з іншими гостями розділив радість свята. Він побажав громаді  процвітання,  втілення в житя перспективних планів, нових досягнень, зауваживши, що  шлях становлення  ОТГ пройдено,  є чим пишатись, є  до чого йти далі, тож  головне - працювати, з впевненістю  дивитись у завтрішній день і вірити, що в Україні  настане мирний день,  а країна, її села  будуть  успішними та заможними.