стадіон21 вересня на Центральному стадіоні Лубен відбувся Чемпіонат Лубенського району з легкої атлетики «Золота осінь - 2019». Вже втретє такий захід ініціює та проводить районна організація ВФСТ «Колос», а учасниками змагань є спортсмени з усього району, які можуть показати себе і гідно представити свою громаду. Цьогоріч у змаганнях брали участь спортсмени  із села Тарандинці, Калайдинці, Засулля, Новооріхівка, Вищий Булатець та Лубенського фінансово-економічного коледжу.

        Програма змагань складалась із таких видів: біг на 100 та 1000 м, штовхання ядра, стрибок у довжину з місця,  естафетний біг 4х100м та підтягування.

Суддівська бригада у складі головного судді, кандидата у майстри спорту з легкої атлетики Олександра Маслака, голови районної організації ВФСТ «Колос» Сергія Бортніка та секретаря змагань, кандидата у майстри спорту з легкої атлетики Сергія Маника, об'єктивно оцінювала учасників змагань, враховуючи всі спортивні тонкощі, відповідно до віку та статі. 

Серед загальнокомандних місць першість отримала команда з Тарандинців (48 очок), друге місце посіла команда Засулля (45 очок), а третє виборола команда з Вищого Булатця (42 очка). На 4 місці – команда з Новооріхівки (41 очко), на 5 – команда з Лубенського фінансово-економічного коледжу (31 очко), на 6 – команда з Калайдинців.

      Переможці змагань в індивідуальних видах нагороджені медалями та грамотами, команди, які посіли І-ІІІ місця отримали кубки та грамоти.

 Джерело:http://lubny.adm-pl.gov.ua/news/zolota-osin-2019