IMG 4646На Лубенщині відзначили День Національної поліції. Професійне свято після реформи силових структур і створення нової поліції тепер припадає на 4 липня, його правоохоронці усієї країни святкують четвертий рік поспіль. Заходи відбулися у Лубенському відділі поліції і розпочалися з гімну України та привітання   колег-правоохоронців начальником Лубенського відділу поліції обласного відділу Національної поліції, полковником Володимиром Кривченко, який наголосив на важливості професії, що служить інтересам суспільства, місії, яку має виконувати кожен працівник поліції, виконувати гідно, а, отже, захищати права і свободи громадян, боротися зі злочинністю та повсякчас забезпечувати громадський правопорядок . Очільник згадав у вітанні підрозділи Національної поліції , висловивши подяку працівникам усіх підрозділів – кримінальної, патрульної поліції, органам досудового розслідування, поліції охорони, спеціальної поліції…, які стоять на варті правопорядку, а також подякував ветеранам   за досвід, який   передається молоді. Та найбільша нагорода правоохоронцю , на думку Володимира Кривченка, є людська вдячність , професіоналізм та небайдужість, які демонструють працівники Національної поліції щоденно, виконуючи свої службові обов»язки. Тож найдієвіших начальник Лубенського відділу поліції нагородив грамотами: майора поліції Івана Заровного, лейтенанта Валентина Стрільця, лейтенанта Володимира Семенюту, майора Ігоря Коваля, старшого лейтенанта Максима Руденка, старшого лейтенанта Артура Гребенніка. Грамотою Головного управління Національної поліції у Полтавській області удостоєні майор поліції Сергій Розсоха, капітан поліції Світлана Брюховецька, старший сержант Сергій Рябко. А на Дошку пошани , відповідно до наказу Головного управління національної поліції у Полтавській області №966 від 21 червня 2019 року занесено капітана поліції Сергія Миркулова.

IMG 4645

Про оцінку дій праці правоохоронців, показником якої є безпека  в місті і районі говорив колегам начальник відділу поліції охорони, старший лейтенант Владислав Аранчій.

IMG 4648

Ветерани органів внутрішніх справ Володимир Діжевський та Володимир М»якота розповіли загалу про службу, навівши приклад ситуацій, які траплялись при виконанні службового обов»язку, про оперативність та мужність правоохоронців, про технічні можливості, яких було значно менше, але порядок вдавалось зберігати. Вони закликали молодь рости професійно, з гордістю носити форму   поліцейського.

Тож працівники поліції приймали вітання, настанови та побажання, отримували грамоти та подяки, налаштовуючись і далі працювати невтомно, відповідально та наполегливо.

Бажаємо правоохоронцям Лубенщини мужності, витримки й наснаги, вірності обов’язку та успішної служби на благо українського народу!