IMG 2333676621 червня, напередодні Дня державної служби, на Лубенщині вшанували державних службовців - людей, які покликані своєю повсякденною працею, професіоналізмом, міцним знанням законодавства виконувати функції і завдання держави, а також для яких настільною книгою в роботі є Закон України «Про державну службу» . Святкові урочистості   з щирими словами вдячності за наполегливу працю, фаховість, відповідальність відбулися у адміністративному приміщенні районної ради. Саме тут зібрались державні службовці різних установ і організацій. Їх цього дня привітали з професійним святом голова районної ради Григорій Угляниця, голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко.

IMG 6744

IMG 6772

«Державна служба на Лубенщині представлена найвідповідальнішими, високопрофесійними спеціалістами, як чоловіками, так і жінками, а на рівні держави часом не вистачає цієї відповідальності, тож   було б добре аби бездієвість, відсутність на робочих місцях народних депутатів, державних службовців - каралася, щоб кожен виконував функції і завдання держави – гідно, - зазначив у своєму виступі голова районної ради Григорій Угляниця. Він побажав державним службовцям, які працюють у непрості часи реформ, міцного здоров’я, витримки та наполегливості, оптимізму, можливостей реалізації творчого потенціалу для розбудови   економічно сильної держави, якою б пишалися нащадки.

IMG 6750

Подякували апарату райдержадміністрації, колективам її структурних підрозділів, а також усім державним службовцям Лубенщини і голова райдержадміністрації Тетянака Качаненко, і перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, який окрім словесних побажань висловив і пісенне, яке публіка сприйняла аплодисментами.

IMG 6715

IMG 6798

Ведучими заходу – Аллою Самозвон та Наталією Карпенко було сказано багато теплих слів про державних службовців, від праці та самовідданості яких, без перебільшення, залежить доля держави, про непросте сьогодення державної служби, яка розвивається в умовах реформ, про незамінний професіоналізм, якого досягли державні службовці Лубенщини, про ветеранів державної служби, які своїми знаннями допомагали молоді, а сьогодні , перебуваючи на заслуженому відпочинку, вболівають за долю держави.

IMG 6733

А урочистості розбавила патріотична концертна програма, яка розпочалася з виконання усіма присутніми гімну України, а продовжилася виступами талановитої родини Геннадія та Катерини Васильченків, Алли Самозвон та Юрія Задорожного, Любові Річкалової, Лії Сталь, а також   танцювальними дуетами молоді.

Тож успіхів, професійного злету, віри у перспективне майбутнє держави усім державним службовцям!

IMG 6726