IMG 1204Літо – найулюбленіша пора всіх дітей.   Літо… Як багато в цьому слові "сплелось" та "відгукнулось" - відпустки, канікули, нові враження, зустрічі.   

       Під час літніх канікул, звичайно ж, відпочинок не можна уявити без книжки. Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!

         Сьогодні пришкільний табір «Веселка» Жданівського НВК радо приймав у себе «бібліотечний десант» книгозбірні Володимира Малика. Програму бібліотекарі привезли насичену, змістовну, цікаву. Діти подорожували з книгою у світ казок (Казковий ерудит), тварин (працював мандрівний кінозал і діти з задоволенням переглянули кінострічку «Земля. Один вражаючий день».

Конкурси, вікторини, загадки від бібліотекарів і фантастична дитяча щирість, неймовірна зацікавленість малечі, безпосередність. «Все це так підкупає у наш жорстокий час»,- говорить Раїса Кошель, голова СЖТ «За майбутнє дітей України» , яка також побувала на заході.

IMG 1205

         Школярі з цікавістю взяли участь у квесті «Дитячих мрій країна чудова і чарівна», познайомилися з цікавими фактами «Піднебесної». Адже в цьому році в Україні рік Китаю. Тому завершилося дитяче свято в Жданах майстер - класом з виготовлення ліхтариків, врученням невеличких призів, ласуванням цукерок, які люб’язно надали спонсори.

Через декілька днів закінчується у школярів і «табірне» літо. Та попереду липень… серпень… канікули продовжуються. Продовжуються і креативні заходи для дітлахів у районних і сільських бібліотеках, які гарний настрій і цікаве дозвілля гарантують!