KONKURS 19 02 CustomМіністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оголошує конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» 2019 року.

Конкурс проводиться з метою відбору, відзначення та поширення кращих практик органів місцевого самоврядування з соціально-економічного розвитку регіонів і громад.

Переможці конкурсу отримають суспільне визнання власного успіху, а також можливість обмінятися з колегами досвідом впровадження інновацій, оцінити ефективність своєї діяльності, поширити і вдосконалити власні напрацювання, що сприятиме підвищенню стандартів діяльності органів місцевого самоврядування та покращенню якості їхніх послуг для мешканців громад.

Конкурс проводиться в Україні за підтримки Ради Європи та за її методологією, яка була успішно запроваджена у 2012 – 2018 роках.

Тематика конкурсу:

 заходи та рішення органів місцевого самоврядування, спрямовані на ріст доходів місцевого бюджету;

 розвиток, заснований на особливостях регіонів і громад;

 практики залучення молоді до місцевого економічного розвитку.

Заявка встановленої форми для участі у конкурсі та супровідний лист керівника органу місцевого самоврядування приймаються до 9 серпня 2019 року електронною поштою на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Детальніше про конкурс можна дізнатися на офіційному веб-сайті Мінрегіону за посиланням:http://www.minregion.gov.ua/napryamki-diyalnosti/regional-dev/rozvytok-mistsevoho-samovryaduvannya/konkurs/konkurs-krashhi-praktiki-mistsevogo-samovryaduvannya-u-2019-rotsi/