aromatni koshyky 28022019 2Сьогодні бібліотекарки Лубенської ЦБС прокинулися від дивного сяйва, що струмує з вікна. Перший весняний промінь, такий яскравий, що до нього ще не звикли очі, видасться дивом, безпричинно-радісним дарунком долі. От і дочекалися весни… Це – закон природи. Й одвічна мудрість життя …

Радіо й телебачення захлинаються від подій і сенсацій. Чоловіки розпинаються за політику й економіку. А сільські бібліотекарки поспішають на практичні заняття по УДК та оголошений центральною книгозбірнею імені Володимира Малика флешмоб «ЖІНКА. КНИГА. ВЕСНА»

Чого хочеться навесні? Звичайно ж, легкості, оновлення, наснаги та оптимізму! Доповнити атмосферу можуть лише хороші книжкові історії. Отож, зустрічайте весну з чудовими книгами, котрі щойно поповнили фонди нашої бібліотеки!

 

Як казала героїня одного з кінофільмів, якщо у чоловіків є свої справи, вони спокійно можуть зайнятися ними, адже книги, про які ми сьогодні говоритимемо, думаємо - більше зацікавлять жінок. Дорогі, милі, чарівні лубенки, чекаємо вас у нашій бібліотеці й зичимо приємного читання! І пам’ятаймо: це – наша весна!

 

Джерело:http://lubny.adm-pl.gov.ua/news/zhinkaknigavesna