E Dem CustomНещодавно найбільш популярні електронні сервіси були об’єднані на першій українській платформі е-демократії e-dem.tools.

Авторизувашись один раз на цій платформі, вам більше не доведеться вводити свої дані, щоб користуватися іншими сервісами, зокрема, платформами: «Міцеві петиції», «Громадський бюджет», «Відкрите місто», «Консультації з громадськістю».

Веб-платформа «Єдина платформа місцевої електронної демократії» (скорочено – e-DEM) забезпечить вам легкий і зручний доступ до використання кількох інструментів електронної демократії, які покращують взаємозв’язок громадян та влади у вирішенні різноманітних соціально важливих проблем.

Веб-платформа «Єдина платформа місцевої електронної демократії» створена в рамках програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарською Конфедерацією та виконується Фондом Східна Європа та Innovabrige Foundation.

 

Якщо у вас виникли питання, звертайтеся за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Джерело:http://www.oblrada.pl.ua/index.php/the-news/10786-populjarni-elektronni-servisi-obednano-na-pershij-ukrayinskij-platformi-e-demokratiyi-e-demtools