григ

12 грудня у районній раді відбулася позачергова сесія, яку провів голова районної Григорій Угляниця. У роботі сесії взяла участь голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко. Сесії передувало засідання постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів, на якій і було розглянуто питання порядку денного сесії.

Депутати підтримали внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік, зумовлене передачею трансфертів із обласного та сільських бюджетів та понадпланових надходжень загального фонду районного бюджету.

IMG 4277

Так за рішеннями сільських рад, обсяг районного бюджету збільшується на 216,0 тис.грн., за рахунок  надходжень обласного бюджету дохідна та видаткова частини районного бюджету збільшуються на 158,0 тис.грн. Понадпланові надходження загального фонду районного бюджету складають 773,7 тис.грн., їх направлено на вирішення основних питань життєдіяльності району.

Наразі підтримано передачу бюджетних трансфертів між місцевими бюджетами Лубенському району на безкоштовний підвіз школярів та вихованців, на харчування учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів Лубенського району.

Схвалено передачу трансфертів з бюджету сільських рад районному бюджету на централізоване тимчасове зберігання архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду.

IMG 4291