32 1 ХХХХХХХСьогодні в районній раді відбулося засідання позачергової ХХХІІ сесії районної ради, яке провів голова районної ради Угляниця Г.М.

   Роботі в сесійній залі передувало засідання постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів, де було внесено ряд пропозицій щодо направлення коштів, які утворилися за рахунок понадпланових надходжень загального фонду районного бюджету.

  На розгляд сесії районної ради було винесено ряд важливих питань забезпечення життєдіяльності району: внесення зміни до Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2018 рік,  до показників районного бюджету на 2018 рік, а також передача майна сільських бібліотек-філій та внесення змін до переліку закладів культури базової мережі районного рівня та їх граничної штатної чисельності.

  Депутати районної ради підтримали пропозицію районної державної адміністрації про направлення коштів понадпланових надходжень загального фонду районного бюджету в сумі 607,3 тис.грн.  відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту на забезпечення виплати заробітної плати непедагогічним працівникам шкіл та оплату електроенергії загальноосвітніх закладів району та відділу культури і туризму на забезпечення виплати заробітної плати працівникам районного будинку культури. При прийнятті рішення «Про внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік» були враховані також рекомендації постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів.

  31 2 ХХХХХХХ  Депутати районної ради підтримали ініціативу депутатів  Засульської сільської ради та, враховуючи їх звернення, одноголосно підтримали передачу з 01 січня 2019 року у комунальну власність  Засульської  сільської ради майна сільських бібліотек-філій Лубенської районної централізованої бібліотечної  системи. У  зв’язку  із  вищезазначеним  внесено зміни  до  рішення  районної ради  «Про затвердження переліку закладів культури базової мережі районного рівня та їх граничної штатної чисельності».

   На  сесії  районної  ради   також  розглянуто  в установленому  порядку  депутатські  звернення  Надаховського М.М.  та  запит  депутата                                                                                         МисникаС.І.