IMG 301130 серпня у районній раді відбулося спільне засідання постійних комісій: з питань дотримання законності та правопорядку, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, зв»язків з громадськістю, антикорупційної політики та земельних відносин, екології та раціонального природокористування. На засіданні головували по черзі два голови профільних комісій – Григорій Мочоний та Олексій Устименко. Тож питання розглянули досить оперативно, незважаючи на їх кількість - 24.

Наразі опрацювали проект рішення щодо затвердження районної Програми підтримки розвитку територіального сервісного центру№5343 регіонального сервісного центру МВС в Полтавській області. Програма покликана забезпечити підвищення рівня надання послуг власникам транспортних засобів, які проживають на території району. Зокрема, за умови наявності коштів районного бюджету, нею передбачено придбання меблів та комп»ютерної техніки .

IMG 3015

Розглянуто і проекти рішень щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок на території району, а саме: ділянки на території Шеківської сільської ради,   право оренди на яку передбачено до продажу на земельних торгах у формі аукціону, ділянок водного фонду для рибогосподарських потреб( на території Засульської сільської ради), ділянок для ведення особистого селянського господарства (в межах населених пунктів Засульської сільської ради), для ведення фермерського господарства… У ході розгляду питань порядку денного було заслухано начальника відділу у Лубенському районі Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Ніну Малюту, начальника відділу комунальної власності та земельних відносин Засульської сільської ради Юрія Дудніченка, представника власника земельних ділянок Сергія Корнієнка та ін.. Неабияку активність у процесі обговорення проявили депутати Віталій Трубніков, Володимир Тихович, Лідія Різуненко, Сергій Рудь, Микола Сенько, Григорій Мочоний, Олексій Устименко.

     Усі питання рекомендовано винести на розгляд   чергової сесії районної ради.

IMG 3017