Надрукувати

 

    2444232                                                             

   16 вересня голова Лубенської районної ради Олексій Дядечко здійснив робочу поїздку у село Калайдинці та взяв участь у нараді, яку провів голова райдержадміністрації Віктор Алєксєнко щодо будівництва та облаштування футбольного стадіону. В нараді  також взяли участь завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Віта Брюховецька, приватний підприємець А. Михайленко, сільський голова Калайдинцівської сільської ради Василь Ґава, директор Калайдинцівської ЗШ І-ІІІ ступенів Сергій Мисник, голова Лубенської районної організації Всеукраїнського фізкультурно - спортивного товариства «Колос» Ігор Юшко, директор ДЮСШ «Колос» В. Касян та вчитель фізичної культури та спорту Калайдинцівської ЗШ І-ІІІ ступенів, тренер футбольної сільської команди «Зеніт» Леонід Голубенко.     

 

                          

     Останнім часом заняття спортом у районі стали системою. Рівень професійної майстерності молодих футболістів значно зріс. Тому на часі стало питання участі збірної команди району з футболу в обласних змаганнях. Для підготовки збірної команди району визначено Калайдинцівську сільську раду. Відповідно в селі заплановано будівництво та облаштування стадіону,   який би відповідав рівню вимог стадіону для проведення обласних змагань.

    Присутні детально обговорили план майбутнього стадіону. Визначено місце для будівництва роздягалень для гравців, суддівських та тренерських кімнат. Особлива увага була зосереджена на підведенні водопостачання та облаштування душових кабін. Розглянуто питання щодо паркування автомобілів, визначено місце для торгівлі та трибун для вболівальників. Вирішили залучити молодь села до висадки дерев. Відповідні служби отримали конкретні завдання щодо подальшого напрямку роботи.