Надрукувати

Оголошено онлайн-аукціон з приватизації об’єкта державної власності малої приватизації окремого майна - громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами загальною площею 384,4 кв.м за адресою: Полтавська обл., м. Лубни, вул. Шевченка, 8.

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях оголошує про проведення онлайн-аукціону з приватизації громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами загальною площею 384,4 кв.м за адресою: Полтавська обл., м. Лубни, вул. Шевченка, 8.

Об’єкт приватизації складається з громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами загальною площею 384,4 кв.м.

Зазначений актив розташований за адресою: Полтавська обл., м. Лубни, вул. Шевченка, 8, та знаходиться на балансі Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області (код за ЄДРПОУ 13967927).

Стартова ціна об’єкту приватизації – 1 894 708,00 гривень.

Онлайн-аукціон з умовами з продажу об’єкта відбудеться 09 грудня 2021 року, прийом заявок для участі в аукціоні триватиме до 08 грудня  2021 року.

Детальна інформація про об’єкт:

на сайті: https://privatization.gov.ua/product/gromadskyj-budynok-z-gospodarskymy-dopomizhnymy-budivlyamy-ta-sporudamy-zagalnoyu-ploshheyu-384-4-kv-m/

Для участі в аукціоні необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи  Прозорро.Продажі майданчиків.

Детальна інформація про електронні майданчики: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2