Надрукувати

depГолова районної ради Тетяна Петрівна Качаненко підписала розпорядження про скликання шостої  сесії районної ради восьмого скликання, пленарне засідання якої відбудеться  19 серпня   2021 року о 10.00  годині в приміщенні районної ради (м.Лубни, пл. академіка Олексія Бекетова,19).

На розгляд сесії винести наступні питання:

  1. Про затвердження Тимчасового порядку використання символіки та гімну на території Лубенського району Полтавської області.
  2. Про результати діяльності Лубенської окружної прокуратури за  6 місяців 2021 року.
  3. Про діяльність у сфері охорони та захисту прав і свобод людини, протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку Лубенського районного відділу поліції ГУ НП в Полтавській області за 6 місяців  2021 року.
  4. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2020 року  «Про затвердження Регламенту Лубенської районної ради».
  5. Про затвердження Порядку підготовки проектів рішень Лубенської районної ради.
  6. Про порядок формування, фінансування і моніторингу виконання районних (комплексних) програм.
  7. Про виконання довготермінової комплексної програми мобілізаційної підготовки на 2014 – 2020 роки.
  8. Про виконання Районної комплексної Програми у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в Лубенському районі на 2016 – 2020 роки.
  9. Про виконання районного бюджету Лубенського району   за 6 місяців 2021 року.
  10. Про затвердження Районної комплексної Програми розвитку місцевого самоврядування Лубенського району на 2021-2024 роки.
  11. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2021 рік.
  12. Про списання дебіторської заборгованості.
  13. Про вихід із складу співзасновників юридичної особи Редакції Хорольського районного радіомовлення та надання згоди на передачу Хорольській міській раді всіх прав та повноважень співзасновника.
  14. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні.
  15. Про передачу у власність Новооржицькій селищній територіальній громаді автомобіля.
  16. Про звернення до Полтавської обласної державної адміністрації та Служби автомобільних доріг в Полтавській області щодо незадовільного стану автомобільного сполучення Хорол – Оржиця – Чорнобаї.
  17. Різне.