Надрукувати

   Голова районної ради Тетяна Петрівна Качаненко підписала розпорядження про скликання чергової другої сесії районної ради восьмого скликання, пленарне засідання якої відбудеться  23 грудня  2020 року о 10.00  годині в приміщенні районної ради (м.Лубни, пл. академіка Олексія Бекетова,19).

На розгляд сесії буде винесено наступні питання:

  1. Про районний бюджет на 2021 рік.
  2. Про затвердження Регламенту Лубенської районної ради.
  3. Про Президію районної ради.
  4. Про внесення змін та доповнень до рішення 47 позачергової сесії Оржицької районної ради сьомого скликання № 791 від 21.10.2020 р. «Про безоплатну передачу майна із спільної власності територіальних громад Оржицького району у комунальну власність Оржицької селищної ради».
  5. Про внесення змін та доповнень до рішення 47 позачергової сесії Оржицької районної ради сьомого скликання № 792 від 21.10.2020 р. «Про безоплатну передачу майна із спільної власності територіальних громад Оржицького району у комунальну власність Новооржицької селищної ради».
  6. Про передачу майна із спільної власності територіальних громад Лубенського району у комунальну власність Пирятинської міської ради.
  7. Про зняття з балансу Лубенської районної ради адміністративного приміщення та допоміжних приміщень, що знаходяться за адресою: площа академіка Олексія Бекетова, будинок 19, м.Лубни, Полтавської області та передачу у Лубенську міську територіальну громаду.
  8. Про внесення змін до рішення «Про районний бюджет на 2020 рік».
  9. Про затвердження розпорядження голови Оржицької районної державної адміністрації.
  10. Про внесення змін до показників Пирятинського районного бюджету на 2020 рік.
  11. Про план діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік.

12.Різне.