З 01.01.2020 при здійсненні операцій з виконання державного та місцевих бюджетів органами Казначейства застосовуватиметься План рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013р. №1203, із змінами та доповненнями.

            Таким чином, з 01.01.2020р. буде введено в дію нові рахунки для зарахування податків, зборів, інших платежів, а також змінюються реквізити рахунків для зарахування коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ), які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (899998) на ім’я органів ДПС.

            З метою своєчасної та належної сплати платежів до бюджету та ЄВ, наголошуємо на необхідності починаючи з 01.01.2020 проводити перерахування платежів до бюджету та ЄВ виключно за новими реквізитами рахунків.

            З новими рахунками для сплати податків та ЄВ можна ознайомитися в розділі «Бюджетні рахунки» офіційного веб-порталу ДПС України (tax.gov.ua) та в Центрах обслуговування платників органів ДПС у Полтавській області.

        

Лубенське управління

ГУ ДПС у Полтавській області