Надрукувати

 

На аграрній Лубенщині простягаються сотні гектарів земельних угідь. Тут у гарячу  пору не вщухає робота: від ранку до заходу сонця гуде техніка та працюють люди. Всього в Лубенській ОДПІ перебуває на обліку 209 платників – сільгоспвиробників, що сплачують фіксований сільськогосподарський податок. Загальна площа земель, що перебуває у користуванні цих платників становить 140,3 тис. га.

Проте, ще не всі власники землі, усвідомлюючи обов’язок перед державою, офіційно зареєстрували свою діяльність та добросовісно сплачують податки.

 

 

 

Так, у ході проведення операції „Урожай-2014” фахівцям Лубенської ОДПІ вдалося виявити сільгоспвиробників, які користуються землею і не сплачують за неї в бюджет, а також тих, які орендуючи землі державної та/або комунальної власності сплачують за оренду землі менше ніж встановлено чинним законодавством. В результаті проведених заходів місцеві бюджети поповняться на суму близько 125,0 тис. грн.

Працівники Лубенської ОДПІ тримають на особливому контролі дотримання норм податкового законодавства підприємствами - аграріями. Особливу увагу, при цьому, звертатимуть і на легальність роботи найманих осіб.

Інформаційно-комунікаційний сектор

Лубенської ОДПІ