Надрукувати

 

До послуг підприємницької спільноти чимало «on-line» сервісів, які полегшують роботу керівників, бухгалтерів, розширюючи інформаційний простір. Розібратися в «електронних» тонкощах представникам бізнесу допомагають фахівці Лубенської ОДПІ під час семінарів – практикумів. Такі спеціальні навчальні тренінги як для тих, хто вже не перший рік займається підприємницькою діяльністю, так і для бажаючих започаткувати власну справу допомагають ефективно використовувати електронні сервіси, враховуючи специфіку діяльності представників бізнесу усіх груп та громадян.

 

 

Платники податків знайомляться з інформацією про порядок отримання електронного цифрового підпису, вчаться відправляти звітність, використовуючи різні програмні продукти.

Так, з початку року 3,4 тис. представників бізнесу отримали безкоштовні електронні ключі, а також більше 90% платників подають звітність в електронній формі.

Під час тренінгів платники дізнаються про інші електронні сервіси Міндоходів, зокрема : “Електронний кабінет платника податків” дозволяє подання звітності в режимі реального часу з отриманням квитанції про ії прийняття або неприйняття; «Довідка про відсутність заборгованості з податків і зборів (обов’язкових платежів)» на електронний запит платників податків дає змогу швидко отримати відповідну довідку; «Реєстр страхувальників» дозволяє оперативно отримати дані про взяття на облік, реєстраційний номер платника єдиного внеску та його клас професійного ризику.

           

            Крім цього, на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України працюють інформаційні сервіси - «Реєстр платників ПДВ» та «Анульовані свідоцтва платників ПДВ» - допоможуть дізнатися про те, чи є дійсним свідоцтво ПДВ свого контрагента, дату початку дії свідоцтва, а також інформацію про анулювання реєстрації платника ПДВ; «Перевірка свідоцтва платника єдиного податку» –можна впевнитись в тому, що свідоцтво платника єдиного податку є дійсним; «Інформаційно-довідковий ресурс» - представлена офіційна позиція Міністерства доходів і зборів України по всіх напрямах чинного податкового законодавства у формі питань-відповідей; «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» - допомагає оцінити податкові ризики діяльності з партнером; сервіс «Пульс» гарантує платнику податків послуги з оперативного вирішення проблемних питань, тощо.

Інформаційно-комунікаційний сектор

Лубенської ОДПІ

 

 

Лубенська міська рада  http://lubnyrada.com.ua/%D1%96nformu%D1%94-podatkova-sluzhba/%C2%ABelektronni-servisi%C2%BB-zavoyovuiut-populyarnist

 

Лубенська РДА  http://lubny.adm-pl.gov.ua/page/elektronni-servisi-zavoyovuyut-populyarnist

 



 

Лубенська Районна рада

 

 http://www.lubny-rada.org.ua/news/announcements/1484-2014-05-20-13-03-03.html

 

Результати кампанії декларування

 

 http://www.lubny-rada.org.ua/news/announcements/1483-2014-05-20-13-00-06.html

 

Збір за першу реєстрацію транспортного засобу змінено

 

 

 

 http://www.lubny-rada.org.ua/news/announcements/1482-2014-05-20-12-58-22.html

 

Здаєш майно в оренду – заплати податок на нерухомість