Надрукувати

 

В рамках Всеукраїнської акції «День відкритого декларування» працівники Лубенської ОДПІ спільно з волонтерами провели у Парку культури і відпочинку міста промо-акцію щодо інформування громадян про кампанію декларування доходів та майнового стану, а також термінів подання декларацій.

В ході акції присутнім вручали друковану продукцію – брошуру «Декларування доходів громадян» та буклет «Я декларую свої доходи тобі, Україно!». Фахівці Лубенської ОДПІ роз’яснювали питання щодо декларування громадянами своїх доходів, можливості та випадків отримання податкової знижки, а також подання декларації через Інтернет.

 

 

Не залишились поза увагою податківців і маленькі лубенчани. Конкурс дитячої творчості  на податкову тематику проводився просто на асфальті. Дітлахам роздавали повітряні кульки та наліпки з логотипом кампанії декларування, а також пригощали солодощами.

Приємно, що всім учасникам акції сподобався такий незвичайний спосіб привернути увагу до важливості та необхідності декларування доходів. Вони залюбки брали агітаційну продукцію та дякували за корисну та своєчасну інформацію.

Інформаційно-комунікаційний сектор

Лубенської ОДПІ