Надрукувати

Виконання обов’язків ректора Національного університету ДПС України покладено на Людмилу Тарангул, першого проректора, проректора з наукової роботи, завідувача кафедри фінансів,  д.е.н, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, яка працює в навчальному закладі понад 17 років.

Людмила Тарангул є автором понад 250 наукових та науково-методичних праць, була членом та керівником робочих груп, створених за розпорядженням Кабінету Міністрів України для розробки Концепцій реформування податкової системи; місцевих бюджетів; системи управління державними фінансами, а також Податкового кодексу України та коментарів до нього.

Міністр доходів і зборів України Олександр  Клименко під час зустрічі з новим керівником ВНЗ підкреслив важливість збереження репутації університету як одного з найкращих освітніх та наукових закладів України та СНД, а також  доручив  розробити Концепцію інноваційного розвитку навчального закладу.

«Ми прагнемо до того, щоб  університет не тільки зберіг, але й підвищив свій статус як одного з кращих ВНЗ як в Україні, так і за її межами. І Міністерство доходів і зборів буде максимально підтримувати колектив в досягненні поставленої мети. Ми зробимо все можливе, щоб університет й надалі розвивався та готував гідні і професійні кадри»,  - підкреслив Міністр.

Людмила Тарангул зі свого боку наголосила, що вступна кампанія до університету йде за графіком, приймальна комісія працює в звичному режимі на засадах демократичності, прозорості та гласності. Цього року університет користується неабиякою популярністю серед абітурієнтів. Так, за період з 1 до 31 липня на І курс денної форми навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра на участь в конкурсному відборі було подано  6353 заяви, що  на 34% більше у порівнянні з минулим роком. Найбільшим попитом традиційно користуються напрями підготовки «Правознавство» , «Фінанси і кредит» та «Облік і аудит».

 5 серпня 2013 року вже були рекомендовані  до зарахування на навчання на вакантні місця державного замовлення за денною формою навчання абітурієнти, які перебувають на найвищих позиціях рейтингового списку (другий етап).

Що стосується заочної форми навчання, то на сьогодні продовжується прийом заяв та документів від вступників. Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які мають право складати вступні випробування, що проводить вищий навчальний заклад, відбудеться 10 серпня, а від осіб, які не складають вступних випробувань – 15 серпня.

Нагадаємо, Національний університет ДПС України став одним з двох навчальних закладів, обраних для підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів податкових органів країн-членів Співдружності незалежних держав (СНД).

Лубенська ОДПІ за матеріалами сайту Міндоходів